Vanwege uitbreiding van ons team zoeken wij jou!

Heb jij twee rechter handen en passie voor techniek, auto’s en de elektronica? Weet jij diverse soorten elektronica zo aan te sluiten dat alles optimaal functioneert? Kan je daarnaast ook goed overweg met handgereedschap en wil je niet iedere dag hetzelfde doen?

Bel ons en kom kijken

We hebben gegarandeerd afwisselend werk voor jou. 

Wat voor persoon zoeken wij?

Leergierig, gemotiveerd en houdt van afwisseling. Technisch inzicht en vindt het leuk om met de handen te werken, je kan met auto’s, elektronica, hout en aluminium werken of wilt dat graag leren.

Wat ga je doen?

Jij voorziet bedrijfswagens van aluminium, stalen of multiplex inrichtingen die volledig aan de wensen van de klant voldoet. Jij monteert en assembleert letterlijk een efficiënt ingerichte onderneming op wielen. Ook voorzie jij voertuigen van diverse soorten elektronica. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van mobiele stroomvoorziening, 2e accu, zwaailicht, standkachel, werkverlichting, ventilatie en mobiele voorzieningen zoals voertuigvolgsystemen en rittenregistratie.
Van standaard productiewerk is geen sprake. Elke inbouw is een project op zich en dat maakt je werk leuk, uitdagend en afwisselend.

 

Wat mag je verwachten?

Een gezellig team en goede werksfeer, een werkplaats met de nieuwste gereedschappen en technologieën, goede pensioenregeling, 38 urige werkweek en 24 vakantiedagen. Leren door te doen. Interne training en ondersteuning met externe training waar nodig en gewenst. Het salaris is volgens de cao + en afhankelijk van werkervaring.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie? Mail ons dan je motivatie met CV naar info@integro-groep.nl. Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Dorien Knijn telefoonnummer 0226-45 1001 (keuze 4).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp