Certificering en kwaliteit

Integro heeft meer dan 20 jaar ervaring met het praktisch inrichten van bedrijfswagens en heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting. Staal, hout en aluminium inrichtingen, systeem en maatwerk tot en met de accessoires. Voor alles kunt u bij Integro terecht.

Voor iedere branche een praktisch voorstel en voor iedere bedrijfswagen een efficiënte inrichting. De bedrijfswageninrichting en-of accessoires kunnen los geleverd worden of gemonteerd worden door onze gecertificeerde monteurs.
Door gebruik te maken van eigen CNC gestuurde productiefaciliteiten kan Integro Bedrijfswageninrichting snel en eenvoudig laadvloeren, betimmeringen en multiplex kasten frezen.

Onze gespecialiseerde toeleveranciers voorzien ons van kwalitatieve bedrijfswageninrichting en accessoires. Alle door Integro Bedrijfswageninrichting geleverde accessoires voldoen aan alle door de branche gestelde kwaliteitseisen. De bedrijfswageninrichting is gecertificeerd volgens de geldende norm ECE R17 en voorzien van een TÜV certificaat.

Logo_TUV_SUD_GS_for_the_ladder_rack_only
Logo_Csi_verticale

Gecertificeerd inbouwstation Bott Vario
Gezien de producten van onze fabrikant Bott op een bepaalde wijze zijn getest, worden wij verplicht de inrichtingen ook op diezelfde wijze te monteren. Hierdoor is de eis van Bott dat de inbouw door een gecertificeerd bedrijf geschiedt. Integro bedrijfswageninrichting heeft als inbouwpartner dan ook een opleiding bij de fabriek in Duitsland gevolgd en hierdoor de titel van gecertificeerd montage specialist verkregen. Door deze certificering kunnen wij de chauffeur nog meer veiligheid bieden.

Erkend leerbedrijf

Onze kennis gebruiken wij graag om nieuwe vakmensen op te leiden. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf bij ‘Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven’.

RWD erkend bedrijf
De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Zij is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor vrijwel alle voertuigen die u op de openbare weg in Nederland tegenkomt. U kunt u hierbij denken aan personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etc. De RWD ziet er op toe dat deze voertuigen voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email