Aannemingsbedrijf Van Til BV klaar voor de volgende klus

In opdracht van Van Til aannemingsbedrijf uit Hauwert hebben de inbouwspecialisten van Integro Bedrijfswageninrichting wederom een voertuig in mogen richten. Al sinds 2013 kiezen zij voor een lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting van Infinity. 

Door deze lichte bedrijfswageninrichting, is het gewicht van het voertuig zelf ook lichter, met als positief gevolg, minder brandstofverbruik. Hierdoor is deze aluminium inrichting ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Een goed concept, aldus Van Til!

Na aflevering van deze casco Peugeot Expert, is eerst de binnenzijde voorzien van een lichtgrijze, kunststof wandbetimmering, inclusief de schuifdeur en de achterdeuren. Dit biedt een goede bescherming van de carrosserie. 

De vloer van het voertuig is voorzien van een 12mm anti-slip vloer met twee verdiepte cargo rails. Met de bijbehorende aluminium cargo stangen, die ook aan de gemonteerde cargo rails op het dak te bevestigen zijn, kan lading vastgezet worden om schuiven hiervan te voorkomen.

Deze ruime bedrijfswagen is met de aluminium kasteninrichting van Inifinity optimaal in te richten voor een aannemingsbedrijf. Met diverse lades, opbergvakken (voor o.a. gereedschapskoffers) en legborden, kan een ruim assortiment aan materialen en gereedschappen meegenomen worden.

Om deze mobiele werkplaats helemaal compleet te maken is aan de achterzijde van de kasteninrichting een uittrekbare werkbank met bankschroef gemonteerd.

Deze is bus is dus helemaal gereed voor een klus van aannemingsbedrijf Van Til!

 

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email