Allround werkplaats medewerker (38 uur)

Vanwege uitbreiding van ons team zoeken wij jou!
Heb jij twee rechter handen, kan jij goed overweg met handgereedschap en wil je niet iedere dag hetzelfde doen?

Bel ons en kom kijken
We hebben gegarandeerd afwisselend werk voor jou. 

Wat voor persoon zoeken wij?
Leergierig, gemotiveerd en houdt van afwisseling. Technisch inzicht en vindt het leuk om met de handen te werken. Je kan met hout, aluminium en auto’s werken of wilt dat graag leren.

Wat ga je doen?
Binnen ons team leiden we je op en ga je samen met de CNC operator multiplex vloeren en wanden afwerken en klaar maken voor montage of transport. Ook maak je uit de gemaakte onderdelen multiplex kasten en zet je deze in elkaar, zodat je collega’s deze kunnen monteren in de bedrijfswagens. Uit aluminium zaag je onderdelen en ook hier maak je kasten van voor in bedrijfswagens.

Van standaard productiewerk is geen sprake. Elke inbouw is een project op zich en dat maakt je werk leuk, uitdagend en afwisselend.

Wat mag je verwachten?
Een gezellig team en goede werksfeer, een werkplaats met de nieuwste gereedschappen en technologieën, reiskostenvergoeding en pensioenregeling, 38-urige werkweek en 24 vakantiedagen. Als je enthousiast bent, zorgen we ook voor opleidingen die jou verder kunnen ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze functie? Mail ons dan je motivatie met CV naar info@integro-groep.nl. Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Dorien Knijn telefoonnummer 0226-45 1001 (keuze 4).

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email