Praktische bedrijfswageninrichting voor Kompanje Schilderwerken

Van Kompanje Schilderwerken uit Hasselt, Overijssel kreeg Integro de opdracht een Iveco Daily 35S praktisch in te richten voor het schildersbedrijf. In overleg met onze adviseurs wordt besproken welke kasteninrichting het meest efficiënt is om alle benodigde materialen en gereedschappen te kunnen vervoeren. Om aan deze wensen te kunnen voldoen, is er gekozen voor een Gentili Infinity aluminium kasteninrichting en op het voertuig voor een G2000 Harrier ladder liftsysteem.

Beschermde carrosserie met multiplex wandbetimmering

Voordat de aluminium kasteninrichting geplaatst kan worden, zijn zowel de wanden als de deuren van het  voertuig voorzien van een 6 mm bruin gelakt berkenplex. Een voordelige en stevige bescherming van de carrosserie van het voertuig.

 

Praktische aluminium kasteninrichting

Aan de bestuurders- en de bijrijderszijde zijn ruime kasten geplaatst met diverse opbergvakken en lades. Om extra bergruimte te creëren zijn ook de wielkasten voorzien van een neerwaarts klappende klep. In de inrichting zijn handige accessoires opgenomen zoals een kitkokerhouder en vier stevige eurokratten. De schilder kan hierin makkelijk benodigdheden, zoals bijvoorbeeld kwasten, verf en kit, meenemen naar de locatie van het project.

 

Voorkomen van schuivende lading

Om schuiven van lading te voorkomen, zijn de opbergvakken voorzien van rubbermatten en scheidingswanden. Tegen het cabineschot is een aluminium rails gemonteerd met een spanband om lading die op de laadvloer geplaatst wordt te zekeren.

 

Goed zicht met verlichting in de laadruimte

Een goede werkverlichting in de laadruimte is onmisbaar. Voor extra goed zicht zijn er twee ledlampen van 500mm gemonteerd. Het zoeken van spullen met een telefoon met verlichting of een zaklamp in de hand is hiermee overbodig geworden.

 

Veilig ladders laden en lossen

Op het dak van het voertuig is de G2000 Harrier gemonteerd. Een ladder liftsysteem waarmee ladders ergonomisch en met minimale inspanningen geladen en gelost kunnen worden.

Voor de schilders van Kompanje Schilderwerken is het laden het lossen van de ladders een dagelijkse handeling, waardoor het gebruik van het G2000 Harrier ladder liftsysteem, Arbo technisch een zeer verantwoorde keuze is.

 

Dankzij een goede voorbereiding hebben de inbouwspecialisten van Integro de complete inrichting en het opbouwen van ladder liftsysteem binnen één dag kunnen realiseren. 

 

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email