Aluminium inrichting voor 2 bedrijfswagens

Ben Haring Klimaattechniek uit Heerhugowaard neemt 2 nieuwe service voertuigen in gebruik en kiest voor 2 aluminium Infinity inrichtingen. Als uitgangspunt is genomen dat de monteur over een mobiele werkplaats moet kunnen beschikken. Naast een grote hoeveelheid opbergbakken voor allerhande onderdelen is er ruimte gecreëerd voor kleinere onderdelen in lades. Door een efficiënte indeling met bakjes en schotten te kiezen is een optimale inrichting tot stand gekomen.
De monteurs konden niet wachten tot zij de sleutels in handen kregen van hun nieuwe bedrijfwagens. Integro heeft op aandragen van 1 van de monteurs een 1e ontwerp gemaakt voor de complete inrichting van 2 nieuwe bedrijfswagens. Voornamelijk praktische ruimtes creëeren stonden in het middelpunt. Na het 1e voorstel zijn wij aan de slag gegaan met het definitieve ontwerp in 3d tekeningen. Zowel links als rechts in de auto hebben we compleet lichtgewicht aluminium inrichtingen geplaatst. Aan de rechterzijde ziet u op de foto bakjes voor de vele grijpmaterialen, aan de linkerzijde bevinden zich koffers, lades en een speciale afsluitbare gereedschapruimte.

Als uitgangspunt is genomen dat de monteur over een mobiele werkplaats moet kunnen beschikken. Naast een grote hoeveelheid opbergbakken voor allerhande onderdelen is er ruimte gecreëerd voor kleinere onderdelen in lades. Door een efficiënte indeling met bakjes en schotten te kiezen is een optimale inrichting tot stand gekomen.

Wilt u ook een functionele inrichting in uw bedrijfswagen(-park)? Wij denken graag met u mee!
Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email