Bonarius voorzien van duurzaam servicevoertuig

Via een Opel dealer, kregen wij de aanvraag om een Opel Movano in te richten voor Bonarius Bedrijven.
Bonarius voorziet in het onderhoud van ruim 250.000 centrale verwarmings- en warmwatertoestellen in opdracht van woning­corporaties en commerciële vastgoedbeheerders. Daarnaast adviseren zij o.a. over duurzame oplossingen op het gebied van energiezuinige installaties.

Deze Opel Movano zal de weg op gaan als servicevoertuig van één van onderhouds- of montageteams. Belangrijk is het dus om dit voertuig van een doordachte inrichting te voorzien.

Duurzame bedrijfswageninrichting

De basis hiervan is een kunststof antislip vloer- en kunststof wandbetimmering ter bescherming van de carrosserie. Een belangrijk voordeel van dit materiaal is dat gemaakt is van recyclebaar kunststof wat aan het einde van de levensduur ook weer volledig gerecycled kan worden.

Dat geldt overigens ook voor de ingebouwde Gentili Infinity Aluminium kasteninrichting. Een belangrijk gegeven voor Bonarius gezien de focus op verduurzaming!

Optimale kasteninrichting met extra voorzieningen

De kasteninrichting is voorzien van een groot aantal lades voor het opbergen van alle benodigde materialen. Onder de kasten is ruimte voor o.a. gereedschapskoffers. Middels een rubber spanprofiel op deze plek, wordt het verschuiven tijden het rijden voorkomen. Bovenop de lage kast is een werkbank gecreëerd.
In de inrichting zijn extra voorzieningen en accessoires geplaatst zoals een gasfleshouder, kabelhouder, papierdispenser, zeepdispenser en jerrycanhouder.
Voor een optimale luchtstroom in de laadruimte is er een natuurlijke dak- en vloerventilatie ingebouwd.

Met deze complete inrichting is de Opel Movano gereed om als servicevoertuig ingezet te worden voor Bonarius.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email