Branchegerichte mobiliteitsoplossing voor hovenier G. van der Park

Integro heeft als missie om in samenwerking met opdrachtgevers een branchegerichte oplossing te vinden voor uw mobiliteitsvraagstuk. Zo wordt samen de best passende inrichting van uw bedrijfsvoertuig ontwikkeld. Voor elke bedrijfstak is er een passende bedrijfswageninrichting. Zo ook voor hovenier G. van der Park. 

Deze veelzijdige multiplex bedrijfswageninrichting biedt de bestuurder veelzijdig en efficiënt gebruiksgemak. Zo optimaliseert u uw bedrijfsvoertuig. Vanaf zowel de schuifdeur als de achterdeuren van het voertuig is er optimale toegang tot de benodigde gereedschappen en materialen. De kasten en vakken zijn op maat gemaakt, om zo precies de gewenste gereedschappen te kunnen opbergen, zoals in het geval van G. van der Park een bladblazer en diverse schoppen. Op deze manier zijn kostbare gereedschappen en onderdelen extra beschermd tijdens transport en werkzaamheden.

Heeft u ook interesse in een functionele oplossing voor uw bedrijfswagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om samen met u de tot ideale inrichting van uw voertuig te komen.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email