Integro erkend als leerbedrijf

Bedrijfswageninrichting is een aparte tak van sport binnen de automotive branche en hier bestaan tot op heden geen gerichte opleidingen voor. Onze jarenlange ervaring en kennis die wij opgedaan hebben op het gebied van praktisch inrichten van bedrijfswagens gebruiken wij dan ook graag om in de praktijk nieuwe vakmensen op te leiden.

We zijn er dan ook trots op dat wij onlangs door de ‘Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven’ erkend zijn als leerbedrijf.

Bij Integro krijgen studenten die de opleiding ‘Technicus engineering’ niveau 2-4 volgen de kans om hun opleiding in de praktijk te brengen. Dit houdt o.a. in; het ontwerpen en voorbereiden van productiewerk, het begeleiden van de productie en overige werkzaamheden die horen bij de stage ‘Technicus engineering’ niveau 2-4.

Omdat Integro met een klein team in een overzichtelijk werkplaats werkt, zien de studenten het eindresultaat van hun werk. Vanaf het omzetten van de wensen van de klant naar een technische tekening, de engineering en productie van de benodigde onderdelen, tot een compleet functioneel ingerichte bedrijfswagen. Door deze betrokkenheid ervaart de student wat het belang is van iedere van fase in het proces.

Met onze rol als leerbedrijf binnen de bedrijfswageninrichting, bieden wij studenten ‘Technicus engineering’ een mooie toekomst.

Klik hier voor meer informatie over Integro als leerbedrijf.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email