Montagevoertuig voor spanplafond vakbedrijf

Integro heeft onlangs een nieuw voertuig voor de montage van spanplafonds mogen inrichten. Voor het eerst heeft deze opdrachtgever gekozen voor een chassiscabine met opbouw.

In samenspraak met carrosserie bouwer Feld uit hoorn zijn extra verstevigingen in de opbouw aangebracht om de plaatsing van de inrichting te vergemakkelijken.

Het rechthoekige ontwerp van de opbouw leent zich bij uitstek om de opbouw zo efficiënt mogelijk te voorzien van opbergmogelijkheden.

Na een aantal 3D tekeningen en ontwerpen is uiteindelijk een definitief ontwerp in het Bott Vario aluminium systeem gemaakt. Een vereiste was, om ruimte te creëren voor het mee nemen van stroken plaatmateriaal. Hiervoor is een speciale maatwerk multiplex koker geïntegreerd waar het materiaal makkelijk in geplaatst en veilig vervoerd kan worden. Verder bevat de inrichting talloze opbergvakken, lades en afsteun mogelijkheden om alle materialen en gereedschappen mee te nemen.

De lichtgewicht chassiscabine in combinatie met de lichtgewicht aluminium inrichting heeft als extra voordeel dat het gewicht van de bedrijfswagen lager is, wat resulteert in minder brandstof verbruik, minder slijtage aan het voertuig en een kortere remweg.

Namens Integro Bedrijfswageninrichting wensen wij de berijders veel werkplezier met dit functionele montagevoertuig.

overzichtelijk

maatwerk

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email