Nieuw accuservice voertuig ANWB

Integro heeft in nauwe samenwerking met de R&D afdeling van de ANWB wegenwacht een compleet nieuw accuservice voertuig ontwikkeld en zowel de productie en inbouw voor deze voertuigen mogen verzorgen.

Door de steeds veranderende aanpak van pechhulpverlening zijn de eisen die aan een accuservice voertuig gesteld worden opnieuw tegen het licht gehouden. Tegelijkertijd zijn er werkzaamheden toegevoegd om de accuservice voertuigen completer in het pechhulp aanbod te maken.

In een voortraject zijn al deze werkzaamheden en hun specifieke kenmerken in een programma van eisen omgezet waarna Integro een aantal concepten uitgewerkt en doorgerekend heeft. Gekozen is voor het aluminium Infinity systeem in combinatie met maatwerk multiplex onderdelen.

Één van de uitdagingen was om aan de door de ANWB gestelde eisen wat betreft functionaliteit en werkwijze te voldoen en deze in het ontwerp te integreren. Een hele uitdaging voor een ieder die weet wat een wegenwacht allemaal bij zicht heeft. Na een positieve beoordeling van de werkgroep is er begin november een prototype gebouw. Na wat aanpassingen is de eerste serie voertuigen in december aan de ANWB opgeleverd en wordt de tweede serie voertuigen gebouwd en afgeleverd in februari 2017.

Heeft u ook een specifiek vraagstuk over het inrichten van uw bedrijfswagen of wilt u eens kijken welke standaard mogelijkheden wij bieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over de services van ANWB wegenwacht.

wagenpark

engineering

maatwerk

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email