Dierenkliniek Middenwaard op pad met functioneel ingerichte bedrijfswagen

Ook Dierenkliniek Middenwaard heeft gekozen voor een Beks verhoogd vloersysteem, gemonteerd door de inbouwspecialisten van Integro Bedrijfswageninrichting. 

Een uitstekende keuze, want onder de verhoogde vloer, zit extra opslagruimte verwerkt die de functionaliteit van het voertuig vergroot. Deze opslagruimte is voorzien van praktische lades die is ingedeeld voor de specifieke gereedschappen en materialen die nodig zijn voor de werkzaamheden van Dierenkliniek Middenwaard. Een mooi voorbeeld hiervan is een speciaal vak voor een mobiel röntgen apparaat. De inrichting is naar wens van de klant ook voorzien van een coolbox voor medicatie. Door een omvormer en accessoire accu kan de coolbox 6 uur lang zonder walstroom. Lang genoeg om een bezoek af te leggen en de coolbox koud te houden.

De veearts van Dierenkliniek Middenwaard kan met deze praktisch ingerichte bedrijfswagen goed op pad naar de dieren die hulp nodig hebben!

Heeft u ook interesse in een verhoogd vloersysteem van Beks? Klik dan op onderstaande Beks button voor de  wizard op onze website. Hiermee kunt u uw eigen bedrijfswagen vrijblijvend en naar eigen inzicht online inrichten.

Heeft u toch vragen? Wij nemen graag de tijd om samen met u tot de ideale inrichting van uw voertuig te komen

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email