Nieuwe service voertuigen voor Eigen Haard

Onlangs heeft Integro Bedrijfswageninrichting 12 Ford Transit Custom service voertuigen opgeleverd aan Woningstichting Eigen Haard te Amsterdam.

Wegens vervanging van het wagenpark heeft Eigen Haard gekozen voor Ford. In samenwerking met Dhr. M. Brom van Ford Ardea Amsterdam en Dhr. M. Kok van Leaseplan is er gekozen voor de Ford Transit Custom L1H2 met twee schuifdeuren.

De Ford Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiënte, functionele design, grote laadruimte en vele optionele Ford technologieën uitgeroepen tot International Van of the Year. Daarnaast is de Ford Transit Custom een bedrijfswagen met lage gebruikskosten.

Volgens Dhr. M. Kok van Leaseplan een uitstekende keuze voor Eigen Haard. Het turn-key programma van Leaseplan heeft er voor gezorgd dat alle betrokken partijen een korte doorlooptijd konden garanderen.

Integro Bedrijfswageninrichting heeft na inventarisatie de wensen van de vakmensen van de woningcorporatie omgezet in functionele oplossingen. Er is gekozen voor een duurzame lichtgewicht bedrijfswageninrichting. Deze bedrijfswageninrichting heeft een werkbank, stellingen met lades en uitneembare bakjes.

Ook is het voertuig uitgerust met een mobiele stroomvoorziening en een lading vastzetsysteem voor deuren en (multiplex) plaatmaterialen. Door toepassing van slimme accessoires op het gebied van veiligheid, hygiëne en functionaliteit is er een voertuig gerealiseerd wat voldoet aan de ARBO technische wensen van “Eigen Haard” en haar vakmensen.

Namens Integro Bedrijfswageninrichting wensen wij Eigen Haard veel succes en werkplezier met de Ford Transit Custom servicevoertuigen.

wagenpark

servicevoertuig

functioneel

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email