Service Dienst

Een service dienst met een landelijke dekking heeft gekozen voor een nieuwe aluminium inrichting van Integro Infinity gecombineerd met een multiplex verhoogde laadvloer.

Na de inventarisatie van de klantwensen is de inrichting functioneel gehouden maar toch compleet gemaakt.
Lades, uitneembare kunststof bakjes, langgoed bak, bankschroef en gereedschapskoffer opbergruimtes maken de inrichting een verlengstuk van de monteur.

Dit gecombineerd met een multiplex inrichting bestaande uit een wielkastbescherming met opbergvak voor waterfilterflessen en twee vloerladen met opklapdeksel bij de schuifdeur wordt er een complete inrichting verkregen.

Het nieuwe systeem Infinity, één van de merken van Integro bedrijfswageninrichting is een multifunctioneel systeem, vervaardigt uit geanodiseerd aluminium.
De flexibiliteit van dit merk is, zoals de naam aangeeft oneindig. Afwisselende opstellingen van opbergbakken, legborden met klep en lades op iedere gewenste plek in het voertuig behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen we u meegeven dat het complete systeem is getest door de TÜV Reinland d.m.v. botsproeven volgens de richtlijn ECE17.
Licht in gewicht door gebruik van geanodiseerde aluminium materialen en toch voorzien van het veiligheidskeurmerk verkregen door de TÜV.

We wensen deze service dienst een veilige maar vooral functionele toekomst met dit voertuig.

praktisch

overzichtelijk

werkruimte

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email