Veelzijdige Infinity inrichting op maat voor werkorganisatie BUCH Bergen

Dit splinternieuwe servicevoertuig is door Integro volledig aangepast naar de wensen van werkorganisatie BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum & Heiloo). Er is gekozen voor een duurzame lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting. Deze Gentili Infinity inrichting is op maat gemaakt en aangevuld met accessoires om de bestuurder te voorzien van eindeloos gebruiksgemak. Infinity is gemaakt van 100% recyclebare materialen, bijna onbeperkt in mogelijkheden en vormgegeven in een strak design. Door de ruime keuze in beschikbare maatvoering wordt de laadruimte tot op de laatste centimeter benut.

Integro heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting en mobiliteitsvraagstukken. Door toepassing van slimme accessoires op het gebied van veiligheid, hygiëne en functionaliteit is er een voertuig gerealiseerd dat aan alle wensen en eisen voldoet. 

Deze bedrijfswageninrichting heeft een werkbank met bankschroef, stellingen met lades en uitneembare bakjes. Zo zijn naast de schuifdeur, direct toegankelijk van buiten het voertuig,  zeven legborden aanwezig met uitneembare kunststof koffers. Onderin de kasten zijn vakken gemaakt voor pylonen en verkeersborden. Daarnaast zijn ook diverse hygiëne artikelen aanwezig. 

Aan de achterzijde is het voertuig uitgerust met een schoppenbak met spanrails voor het veilig opbergen van verschillende gereedschappen. De bedrijfswagen, een MAN-TGE is uitgerust met een Imperiaal / ladder liftsysteem. Hiermee wordt de arbeidsintensiteit bij het vervoeren van de ladders significant verminderd. 

Al met al een ontzettend veelzijdige bedrijfswagen. 

Heeft u ook interesse in een functionele oplossing voor uw bedrijfswagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om samen met u de tot ideale inrichting van uw voertuig te komen.

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email