Sponsorbeleid

Integro bedrijfswageninrichting wil een waardevolle bijdrage aan de samenleving leveren. Wij helpen voornamelijk lokale projecten bij het bereiken van goede prestaties en projecten die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen. Wij hebben een sponsorbudget, dat wij gericht en weloverwogen inzetten.

Integro is trotse sponsor van Alexander Teske voor Duchenne Heroes

Een fantastisch initiatief van onze relatie Alexander Teske om te fietsen voor kinderen met Duchenne Spierdystrofie. Van 12 t/m 18 september 2021 fietst Alexander Teske met zijn ‘Team Daney’ een meerdaagse offroad MTB tocht door Duitsland, Luxemburg en België naar het Drielandenpunt in Nederland.

Om een startbewijs te kunnen behalen voor deze bijzondere tocht heeft Alexander een minimale sponsorbijdrage nodig van € 2500,-. Het team van Integro Bedrijfswageninrichting steunt de sponsoractie van Alexander en hiermee ook het Duchenne Parent Project.

Ook willen wij Alexander en de Duchenne Heroes steunen in het behalen van een zo hoog mogelijk sponsorbedrag om kinderen met Duchenne een beter en langer leven te bieden.

Kortom, doe mee en steun de Duchenne Heroes!
https://www.duchenneheroes.nl/alexander-teske-team-daney

Previous
Next

Handbal dames A1 Spartanen door Integro voorzien van nieuwe kleding

Met trots presenteren de dames A1 van handbalvereniging Spartanen uit Wognum de nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken. De kleding is voorzien van het logo van Integro bedrijfswageninrichting. Hiervoor is Integro een 3-jarig sponsorcontract aangegaan met de handbalvereniging uit Wognum.

Previous
Next

Sponsoring CliniClowns New York Marathon

In 2017 hebben wij ervoor gekozen om de belangrijke activiteiten van de CliniClowns te steunen. CliniClowns zet zich in om zieke en gehandicapte kinderen gewoon weer even kind te laten zijn door ze te bezoeken in o.a. ziekenhuizen, bij kinderen thuis, op scholen en bij instellingen.
Integro heeft Helma van der Neut gesponsord als deelneemster van de CliniClonws New York Marathon. In totaal heeft zij maar liefst € 5500,00 bij elkaar gelopen voor de CliniClowns. Een enorme prestatie!

shirt sponsoring

shirt sponsoring

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email