Inrichting bedrijfswagen pakketbezorgdienst

Health 4All

Via de Opel dealer kregen wij de opdracht om twee maal een Opel Movano in te richten voor post en koeriersdienst Health 4All. Zij rijden als subcontractor voor de pakketdienst van PostNL.

Veilig vervoeren van pakketten

Om pakketten en poststukken veilig en overzichtelijk te kunnen vervoeren zijn aan beide zijde van het voertuig twee legbordstellingen boven elkaar geplaatst met een laadvermogen van 100 kg per legbord. Zo kunnen er op de laadvloer nog pakketten geplaatst worden en blijft er voldoende loopruimte over.

Schuifdeur in cabine geeft snelle en veilige toegang tot de laadruimte

In de cabine is een schuifdeur gemaakt waarmee de chauffeur een snelle en veilige toegang heeft tot de laadruimte. De chauffeur hoeft hierdoor niet aan de verkeerszijde uit te stappen en kan na het pakken van een pakket het voertuig via de schuifdeur verlaten.
Met het plaatsen van een hemelbak in het dak van cabine kan voorkomen worden dat de chauffeur zijn/haar hoofd stoot bij de doorgang naar de laadruimte.

Voor een veilig opstap in de laadruimte is er een RVS achter opstap met sidebar gemonteerd.

Deze bedrijfswageninrichting voldoet volledig aan de eisen die door PostNL aan een voertuig van een subcontractor wordt gesteld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Eens afspreken?

Een bedrijfswagenrichting ziet er professioneel, georganiseerd en verzorgd uit, waarmee uw bedrijfswagen het visitekaartje is voor uw bedrijf.