Over Integro

Integro heeft meer dan 20 jaar ervaring met het praktisch inrichten van bedrijfswagens en heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting. Wij bieden praktijkgerichte oplossingen voor ZZP-ers en kleine tot grote wagenparken, zoals woningcorporaties en energiebedrijven.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij branchegerichte oplossingen bieden, maar u ook van dienst zijn bij een efficiënte inrichting op maat. Wij weten wat u nodig heeft.

Wij bieden u een totaalpakket aan diensten voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Met onze CNC gestuurde freesmachine fabriceren wij wand- en autobetimmeringen, anti-slip vloeren en multiplex kasten. Wij kunnen uw bedrijfswagen uitrusten met diverse accessoires zoals signalering, telefonie, navigatie en mobiele stroomvoorziening. Met ons ‘Turn-key’concept kunnen wij uw bedrijfswagen helemaal compleet maken door deze te voorzien van uw huisstijl.

Wij zijn er in gespecialiseerd om uw auto efficiënt in te richten met ook nog eens een oog voor detail. Voor vrijwel elk stuk gereedschap of materiaal is er een kast of onderdeel beschikbaar waardoor alle benodigdheden makkelijk terug te vinden zijn. Zo is uw auto altijd netjes en overzichtelijk. Orde en overzicht leveren een bijdrage aan sneller en efficiënter werken. Met als gevolg een hoger dagelijks rendement en kostenbesparend. Door toepassing van lichte materialen, profiteert u ook nog van voordelen zoals minder brandstof en minder slijtage aan banden en remmen.

Een georganiseerde en verzorgde bedrijfswageninrichting draagt bij aan uw professionele presentatie naar uw (potentiële) klanten.

functioneel

functioneel

vindingrijk

compact

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email