MAN bedrijfswageninrichting

MAN bedrijfswageninrichting

Op zoek naar een geschikte bedrijfswageninrichting voor uw MAN TGE? Iedere branche en iedere ondernemer heeft specifieke wensen waar de meest efficiënte bedrijfswageninrichting aan moet voldoen. 

Met een uitgebreid assortiment aan vloeren, wanden en kastensystemen kunnen wij een inrichting realiseren die volledig naar uw wens is. Van standaard tot maatwerk. 

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig aluminium bedrijfswageninrichtingen van Gentili Infinity en Bott vario en Pro-Wood houten bedrijfswageninrichtingen.

Inrichtingsvoorstellen voor uw MAN

Previous
Next

MAN TGE

Een MAN TGE is een robuuste bedrijfswagen met een scala aan mogelijkheden voor de bedrijfswageninrichting van kastensystemen met opbergruimte voor alle benodigde materialen en gereedschappen tot werkbanken en mobiele voorzieningen zoals compressors, hogedrukreinigers en laadkranen.

Vloeren, wanden en deuren

Betimmering van de vloeren,  wanden en deuren zijn onmisbaar in uw MAN bedrijfswagen. 

De vloer en wand- en deurpanelen bieden een goede bescherming van uw carrosserie en uw lading. 

Wij leveren voor ieder type MAN bedrijfswagen perfect passende vloeren en wand- en deurpanelen in diverse materialen.

Modulaire/standaard bedrijfswageninrichting

De laadruimte van een MAN TGE kan optimaal benut worden met een bedrijfswageninrichting die volledig afgestemd is op ieder type van het model. 

Middels modulaire kastensystemen, verkrijgbaar in aluminium en hout,  wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in uw MAN bedrijfswagen.

Het inrichtingsvoorstel bestaat uit een Gentili Infinity aluminium kastensysteem met als voordelen;

  • Licht in gewicht
  • Minder brandstof gebruik
  • Minder slijtage aan banden en remmen
  • Meer veiligheid voor de bestuurder door een kortere remweg
  • Groter maximaal laadvermogen 

Maatwerk en engineering

Met een maatwerkoplossing voor uw MAN bedrijfswagen, wordt iedere centimeter van de laadruimte benut. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij branchegerichte en efficiënte maatwerkoplossingen bieden voor bijvoorbeeld schilders, loodgieters, glazenwassers, schoorsteenvegers, hoefsmeden en mobiele fietsenmakers. 

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het uitwerken van complexe bedrijfswageninrichtingen waarin diverse voorzieningen ingebouwd moeten worden, zoals mobiele stroomvoorzieningen, watertanks en hijskranen.

Ook voor accessoires zoals  ladderliftsystemen, laadruimtebeveiliging. signaleringen en voertuigvolgsystemen signaleringen, kunt u bij ons terecht. 

Eens afspreken?

Wij adviseren u graag de beste bedrijfswageninrichting voor uw MAN bedrijfswagen.